Меглена Кунева към Радан Кънев: Политиката е за пораснали хора

20:47, 17 мар 16 / Политика 25 282 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Ако си в опозиция – си в опозиция. Не е честно, когато нещо върви, да си в управлението, а иначе – в опозиция. Политиката е за пораснали хора, затова ДСБ трябва да решат в опозиция ли са или в управлението.

Това заяви лидерът на ДБГ Меглена Кунева в ефира на бТВ. Думите ѝ са по повод острата реакция на парламентарната група на ГЕРБ, които поискаха премиерът Бойко Борисов да отстрани всички кадри на ДСБ в управлението.

Според Кунева не можело да имаш най-хубавото и от двата свята. „Не може да имат областен, зам.-областен управител, а в същото време да са в опозиция. Такъв свят няма“, заяви Кунева и допълни, че тук се губи разсъдък.

Тя е категорична, че когато подкрепящите правителството ходят при парламентарния шеф Цецка Цачева – Радан Кънев няма как да отиде, тъй като е в опозиция.

 

Меглена Кунева се чувства обидена, че всички определят Реформаторския блок с медицински термини – шизофренично състояние. Кунева призна, че е ядосана, че трябва да се борят с тези медицински термини, при положение, че в РБ имало изключително много свестни и работещи хора. Имали способността да разшири дясното пространство и центъра.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама