Събранието на ДСБ преля чашата с обидите към ГЕРБ, възмути се Валентин Радев

08:17, 18 мар 16 / Политика 25 316 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Съжалявам, че бяхме малко резки вчера в декларацията си срещу ДСБ. Събранието им обаче преля чашата - наричаха ни с какви ли не думи. Това заяви по бТВ депутатът от ГЕРБ и зам.-председателят на Комисията по отбрана Валентин Радев по повод вчерашната им декларация с искане за отстраняване на Радан Кънев и хората на ДСБ от властта. 

"Вчера Кънев каза, че сме параван. Аз тогава ще кажа, че Стоил Яков е партийно назначение на Радан Кънев в "Терем". Той не е никакъв професионалист, не работи по предмета. Скандално е, че Яков си е назначил шофьор със заплата 1250 лева. Един професионален войник взима на половина на тези пари. Защо сме обвинявани в неща, които са вършени от самия Кънев. Не сме чували такива обиди от управляващите, когато бяхме в опозиция, а сега чуваме от коалицонния ни партньор", възмути се Валентин Радев. 

Той подчерта, че никого няма да гонят от властта, а се надяват, че ДСБ сами да го направят, "тъй като твърдят, че са морални".

"Не искаме оставките на Петър Москов и Николай Ненчев, ние ги защитаваме. На вота на недоверие ДСБ ги нямаше да подкрепят Москов, но ние бяхме там да го защитим", уточни Радев.  

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама