Туристически пътеводител „Фестивал на розата“- 2016 готвят в Казанлък

08:41, 18 мар 16 25 336 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Подготвя се нов луксозен туристически пътеводител за „Фестивал на розата“ – 2016, съобщиха от община Казанлък. Книжката ще се отпечата в тираж 5 000 екземпляра и ще бъде с обем над 60 страници. Туристическият пътеводител ще се разпространява безплатно сред туристите и гражданите на града, както и на национални, и международни туристически форуми, и изложения.

През 2016 година Казанлък ще посрещне своя 113-ти Празник на розата, по време на който в града и района пристигат стотици хиляди гости от всички краища на света. Община Казанлък кани всички туроператори, хотелиери, ресторантьори, сувенирни търговци, розопроизводители и други заинтересовани лица от туристическия бранш да рекламират своите услуги и дейности в Туристически пътеводител „Фестивал на розата“ – 2016 г.

Изданието има за цел да запознае гостите на града със столетната традиция в чест на благоуханната маслодайна роза. Това е една чудесна възможност всеки желаещ от сферата на туризма да рекламира услугите, които предлага. С оглед на некомерсиалните цели на изданието, инициаторът на пътеводителя Община Казанлък предлага минимални цени за реклама, като за всеки рекламодател са предвидени допълнителни преференции.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама