Община Шумен обяви конкурси за началник на два отдела към Дирекция „Образование, наука и култура”

10:02, 18 мар 16 25 661 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Община Шумен обяви конкурси за началник на два отдела към Дирекция „Образование, наука и култура”.

Търсят се шефове на отдел „Образование, наука и развитие” и

отдел „Култура, младежки дейности и спорт”.

След преструктурирането на администрацията двата отдела към дирекцията бяха разделени. За началник на самата дирекция все още няма обявен конкурс.

Кандидатите за длъжността началник на отдел “Образование, наука и развитие” трябва да отговарят на следните минимални изисквания: да имат степен на завършено образование бакалавър в професионална област – хуманитарна, природо-математическа, педагогика, да имат професионален опит в област, свързана с изпълняваните преки задължения.

Основна цел на длъжността е да съдейства за общинската политика в областта на образованието и науката, да създава условия за оперативно изпълнение на ежедневните задачи в отдела.

Конкурсът за заемане на длъжността ще се проведе чрез решаване на тест и интервю.

Срокът за подаване на документите е до 16,00 часа на 30 март.

Степен на завършено образование бакалавър в професионалните области  педагогика, хуманитарна, изкуства и 4 години професионален опит в област, свързана с изпълняваните преки задължения са минималните изисквания към кандидатите, които ще се явят на конкурса за началник на отдел “Култура, младежки дейности и спорт”.

Основна цел на длъжността началник на този отдел е да организира и активно да съдейства за изпълнение на общинската политика в областта на културата, младежките дейности и спорта в община Шумен, с цел опазване на културно-историческото наследство, съхраняване на културните традиции, развитие на творческия потенциал, културен обмен и иновативността на младите хора.

Конкурсът за заемане на длъжността ще се проведе чрез решаване на тест и интервю.

Срокът за подаване на документите за участие в конкурса е до 16,00 часа на 30 март.

И за двете длъжности допускането до участие в конкурса ще се извърши от комисия, която в срок до 7 дни от крайната дата за подаване на документите, ще изготви списъци на допуснатите и недопуснати кандидати, ще определи датата и мястото на провеждане на конкурса и ще ги обяви на информационното табло на Община Шумен, както и в електронната й страница.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама