Напусна зам.-областният управител на Добрич Ивайло Манушев

11:16, 18 мар 16 25 537 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
От днес вече не е на работа заместник-областният управител на Добрич Ивайло Манушев. Съд заповед КВ №23 от 18 февруари 2016 г., считано от 18 март,  министър-председателят Бойко Борисов, освобождава Ивайло Манушев от поста зам. областен управител.

Манушев напуска по собствено желание, като мотивите му са лични. Отдавна взел решение и със семейството си той заминава за Германия, научи Topnovini.bg.

В профила си във Фейсбук Ивайло Манушев написа: "На 17 март беше последния ми работен ден в Областна администрация. Благодаря на г-жа Николова и всички колеги за топлото изпращане.  На този етап от живота си, излизам от политиката. Смятам, че в момента осигуряването на нормално бъдеще на децата ми е приоритет в живота на моето семейство. Очакват ни значителни промени и завръщане към предприемачеството. Благодаря на всички, които ме подкрепяха през тези шест години, надявам се да съм бил полезен за община Генерал Тошево и област Добрич. Пожелавам на колегите политици от областта, да имат повече смелост, да въвеждат повече иновации и да дадат път на младите и кадърни служители и предприемачи."

С напускането на Ивайло Манушев /ГЕРБ/ областният управител Детелина Николова остава без заместник. Такъв не бе назначен, след като другото място на зам.-областен управител бе омакантено, след като Йордан Йорданов /РБ/ бе избран за кмет на Добрич.

По информация на Topnovini.bg е подадена заявка за назначаване на зам.-областен управител, но това ще стане най-рано след завръщането на премиера от Брюксел.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама