Музика за филми на музиканти от „Оратница” ще озвучи галерията в Каварна

11:25, 18 мар 16 / Култура 25 255 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
В неделния следобед музикантите от група „Оратница“ Николай Иванов ОМ (клавишни, китара, вокал, флейта, композиции) и Петър Ѝорданов, ще представят пред каварненци компилация от музикални стилове и инструменти с новия си проект “MAGIC VIEW”, съобщават от Община Каварна

В репертоара на музикалния проект на Николай и Петър са предимно авторски композиции за филми на Николай Иванов. Включени са теми от емблематични филмови заглавия – „Потъването на Созопол“, „Истината за Орфей“, „Една калория нежност“; "Посветените на огъня“, „Пет разказа за един разстрел” и други.

През последните 20 години Николай Иванов е работил по музиката на над 50 игрални и документални филма. Много от темите са свирени на живо, но никога подбрани и подредени в един цял концерт.

На 20 март, неделя от 18,00 часа в ХГ „Христо Градечлиев“, музикантите ще поднесат на каварненци смес от стилове “cross culture”, в която ще се срещнат елементи от фолклор, далекоизточни влияния, джаз и минимализъм, амбиент и сакрални традиции.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама