Вила в местността "Папаз дере" в Русе горя снощи

12:45, 18 мар 16 25 1424 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
На 17 март, в 20:45 часа, в дежурния център на МВР в Русе е постъпил сигнал за горяща двуетажна вила, в Русе, в местността "Папаз дере", съобщават от Областната дирекция на МВР. След потушаването на пожара от екипи на РДПБЗН, е извършен оглед на местопроизшествие, при който е установено, че е напълно унищожен вторият етаж на къщата.

При огледа на място служителите на реда са забелязали, че е срязан комарник на полуотворен прозорец на втория етаж, а в стаята са открити свитък с обгоряла хартия и следи от разлята течност. Случаят е документиран от изпратената на място дежурна оперативна група на МВР и е започнало разследване за извършено престъпление по чл. 330, ал.1 от НК като е образувано досъдебно производство. 

За времето 20:45 – 23:07 часа екипи на Първа РСПБЗН са изпратени по сигнала за пожар във вила в местността „Папаз дере“ в Русе, на ул. Каменарска.

При пожара са унищожени таванско помещение и покривна конструкция 30 кв. м. Спасени са първи етаж на вилата и два леки автомобила, паркирани в близост до къщата. По случая се води разследване от полицията. Пострадали няма, съобщават още от ОД на МВР.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама