Цветанов за атаките срещу ДСБ: Това е само началото

15:01, 18 мар 16 25 284 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
В оповестения вчера списък от парламентарната група на ГЕРБ са пропуснати немалко назначения на ДСБ, приемете го като началото. Това каза председателят на групата Цветан Цветанов в кулоарите на парламента.

„Никога не сме наблюдавали кадровия процес от гледна точка на политическите състави на всяко едно министерство. Стоим зад българското правителство с министър-председател Бойко Борисов и оттук нататък мисля, че нямаме абсолютно никакво разминаване или някакви сензации, които да търсите от декларацията“, заяви заместник-председателят на групата на ГЕРБ. Според него вторник е една добра възможност за срещата с Борисов, тъй като тогава няма заседание на Народното събрание. 

„Искахме да кажем каква е истината за лицето Радан Кънев и всеки един да си направи извода кога е искрен, кога е коректен и кога мисли за националните интереси на страната“, каза още Цветанов. Според него не може да имаш участие в управлението и да казваш, че правителството не се справя. Защото ако правителството не се справя, ние можем да изведем като извод, че може би тези хора саботират реформата в българското правителство", допълни още той.

Относно предложението на Радан Кънев парламентарната група на ГЕРБ да поиска вот на недоверие към кабинета Цветан Цветанов коментира: "Във вота на недоверие, който беше за здравеопазване, аз ясно заявих, че подкрепяме министър-председателя и всяко негово решение. Парламентарната група и аз, като неин председател, многократно съм го запознавал и съм го информирал за това, което се случва. Съвсем закономерно беше да има подобна декларация в един определен момент след като продължава това арогантно и некоректно отношение на председателя на ДСБ". 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама