Кафе „Spetema“ е новия спонсор на ПФК “Лудогорец”

15:19, 18 мар 16 / Спорт 25 405 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
 Кафе „Spetema“ официално е новия спонсор на ПФК “Лудогорец”, съобщават от пресслужбата на клуба. Преди няколко дена същата фирма бе представена и от конкурента на разградчани за титлата – “Левски”. На представянето присъстваха собственикът на „орлите“ Кирил Домусчиев, собственикът на бранда Яник Мекушин, изпълнителният директор на шампионите Ангел Петричев, както и капитана Светослав Дяков. Преди началото на пресконференцията Домусчиев връчи фланелката с номер 9 на Яник Мекушин.

Изпълнителният директор на “Лудогорец” Ангел Петричев заяви, че условията по спонсорския договор са обвързани с резултатите на отбора. В същото време Мекушин уточни, че засега фирмата се насочва към спонсорство само на двата клуба – “Лудогорец” и “Левски”. Той не пожела да коментира дали има и какви са приликите и разликите в параметрите на двата отбора. „Много съм радостен, че ще си партнираме с Лудогорец, който в последните години постигна страхотни резултати“.

Кирил Домусчиев каза, че според него “Лудогорец” и “Левски” са водили успоредни преговори с „Spetema“. „Ние като шампиони и с мен конкретно се водят по-тежки преговори и може би затова представяме този спонсор по-късно. Ние имаме основания да поставяме определени изисквания. Аз трудно казвам „да“, но като кажа, изпълнявам стриктно поетите ангажименти. Мога да ви кажа, че отдавна пия кафе „Spetema“, а такова пият нашите гости в офисите ни и на стадиона в Разград“, каза Домусчиев. Той призна, че се водят преговори с още две международни компании за спонсорство, като има вероятност от лятото “Лудогорец” да има нов генерален спонсор на екипа. Освен това е вакантна и позицията под номера на фланелката. Логото на „Spetema“ ще бъде поставено на гащетата на шампионите.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама