Съобщиха за наблюдаван НЛО над кварталите „Дружба” и „Балик” в Добрич

09:06, 19 мар 16 25 633 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
На 17 март 2016 г. около 23:00 ч. в покрайнините на град Добрич е наблюдаван триъгълен НЛО, съобщава сайтът на българските уфолози ufo.bg. Той цитира С.М., член на клуб „Търсачи на алтернативни форми на живот“ в Добрич. Като опитен наблюдател той успял да забележи много детайли на самото събитие, макар да е протекло за много кратко време. Той дава следното описание:

„На 17 март вечерта видях нещо, което първоначално ми се стори като оптическа илюзия, понеже беше за кратко – около секунда.

През нощта, когато гледаш към светлини и после, ако погледнеш към празното небе, понеже сигналът до мозъка идва по-бавно и имаш илюзията, че виждаш светлина там, където няма. Тази вечер обаче светлинния обект, който видях за около секунда, беше с големина и форма много по-различна от светлините наоколо.

30 минути след това оглеждах всички светлини дали случайно някоя не е с подобна големина и форма, както и наблюдавах небето, за да се появи обектът отново.

НЛО беше с формата тъп триъгълник, като тъпият връх беше надолу и обектът бе обърнат леко надясно. Той светеше с ярко бяло-жълта светлина, като е възможно да е бил триизмерен (аз го видях като триъгълник), понеже по краищата светлината беше малко по-тъмна.

Обектът беше много голям, като протегна ръката си напред, заемаше пространство колкото 3 пръста един до друг. Появи се внезапно в посока запад ( наблюдението е от кв. „Дружба” 4 в посока кв. „Балик”) и просто висеше в пространството за около секунда-секунда и  половина, след което внезапно изчезва.

Ако не е било илюзия, все някой друг ще го е видял, защото беше наистина много голям. Височината, на която се намираше, беше около 35-40 градуса спрямо повърхността на земята. Тъпият ъгъл на триъгълника (може и обърната чиния да е било, ако е бил триизмерен обект) беше над 120 градуса. Събитието беше около 23 часа.”

Призивът е, ако други са наблюдавали явлението, да пишат.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама