Промени в движението в центъра на столицата заради "Софийски театрален салон"

09:06, 19 мар 16 25 332 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Въвежда се временна организация на движението за фестивала „Софийски театрален салон”, съобщават от пресцентъра на Столична община. От 08.00 до 12.00 часа се забранява престоят и паркирането на пътни превозни средства по ул. „Ген. Гурко” между ул. „Г.С.Раковски” и ул. „Кузман Шапкарев”. 

От 10.30 до 12.00 часа на 19 март се забранява влизането в двете посоки по ул. „Ген. Гурко” между ул. „Г.С.Раковски” и ул. „Дякон Игнатий”. 

От 07.00 до 24.00 часа на 27 март се забранява престоят и паркирането на пътни превозни средства, с изключение на автомобилите на гостите поканени на церемонията на:  - ул. „Г. Бенковски” между ул. „Славянска” и ул. „Иван Вазов”;  - ул. „Иван Вазов” между ул. „Кузман Шапкарев” и ул. „Г.С. Раковски”.  От 17.30 часа до приключване на мероприятието на 27 март се забранява влизането на пътни превозни средства в двете посоки, с изключение на автомобилите на гостите поканени на церемонията, само при необходимост и по преценка на отдел „Пътна полиция” при СДВР по:  - ул. „Г. Бенковски” между ул. „Славянска” и ул. „Иван Вазов”;  - ул. „Иван Вазов” между ул. „Кузман Шапкарев” и ул. „Г.С. Раковски”. 

Столична дирекция на вътрешните работи осигурява постове за контрол и регулиране на движението. 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама