Уникална академия за електронна търговия в Русе

09:33, 19 мар 16 25 627 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Първата конференция на Академията по електронна търговия „eCommerce Academy“ ще се състои на днешния 19 Март от 10 до 18 часа в Русе.

Тя е първото от серия събития, което благодарение на своя домакин — Русенски университет “Ангел Кънчев” — ще се проведе в една от най-модерните конферентни зали в България - Канев център.

Академията е проект, който цели създаване на общество от специалисти и работещи професионалисти в сферата на електронната търговия. Бранш, който бележи завидни ръстове и с това определено затвърждава мнението, че светът се дигитализира и всеки търговец или производител, разполагащ с продукт или услуга, рано или късно ще трябва да пренесе своя бизнес в онлайн пространството.

Целта е чрез ежемесечни семинари да се повишава компетентността на онлайн търговците, срещайки ги с лектори, доказани специалисти в бранша. Всеки един ще може да подобри личните си и професионални качества в различни сфери на електронната търговия, като оптимизация за търсещи машини, онлайн маркетиране, работа със социални мрежи, e-mail маркетинг, спедиция и логистика, новости в нормативната уредба и много други. За начинаещите търговци, които все още нямат изграден магазин, но имат желание да започнат свой собствен бизнес в Интернет се организира обучението “Как да създадем успешен онлайн бизнес в няколко лесни стъпки”, което дава възможност да се изпробват безплатни платформи за създаване на първи онлайн проект и тестване на различни стратегии. Регистрации за него ще се правят на щанда на eCommerce Academy по време на цялата конференция, а всички ще могат да се запознаят и с програмата на бъдещите събития на организацията.

Форумът е напълно безплатен, а лекторите в него са някои от най-изявените специалисти в бранша.

Жюстин Томс е водещ експерт в областта на онлайн медиите и онлайн маркетинга. Павел Пенчев е прокурист в Еконт Експрес ООД. Димитър Димитров е специалист в сферата на оптимизация за търсещи машини (SEO). Христо Атанасов е водещ консултант в сферата на дигиталния маркетинг. Петър и Николай Илиеви са създатели на платформата Cloudcart.com. Борислав и Юлиян Бориславови са собственици и ръководители на един от най-големите хостинг доставчици в България. Огнян Лахчев е маркетплейс мениджър на eMag за България.

Конференцията е първа по рода си за град Русе и цели да окаже реален положителен икономически ефект върху организациите, чиито представители ще я посетят. 

eCommerce Academy е проект, създаден в началото на 2016г. от Никола Илчев - Key project мениджър в На склад България ООД. Академията цели да обедини и сближи всички хора, имащи интерес в сферата на електронната търговия в Русе и региона. Мисията му е да създаде общество от дейни и амбициозни eCommerce специалисти и фенове. За повишаването на техните професионални и лични качества, ще се организират периодични семинари, лекции, работилници и работни срещи с видни специалисти в следните области — онлайн маркетинг, SEO, социални мрежи, продуктова фотография, спедиция и логистика, дизайн и опаковки на продукти, нормативна и законова уредба, финансови и платежни инструменти, системи за управление на бизнеса и много други.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама