5359 лв. събра благотворителният концерт в подкрепа на болния от левкемия Алекс

14:04, 19 мар 16 25 415 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Общо 5359 лв. са събраните средства от благотворителния концерт „Песен за надежда” в подкрепа на 12-годишния Александър Гешев от Добрич, който страда от остра миелоидна левкемия и в момента се лекува в Германия. Това оповестиха организаторите на концерта от фондация „Малки ангели”.

Както Topnovini.bg в съобщи, още преди концерта бяха разпродадени всички 400 билета по 5 лева. Вечерта на самия концерт дошлите имаха възможност да оставят дарения.

Набраните средства са били преброени в присъствието на нотариус и са преведени на семейството. В концерта взеха участие младите таланти от училището по изкуствата „Свети Климент Охридски“, балет Алексия, Арт Център Палитра, вокална група „Златно зрънце“, сдружение „Ръка за таланта“. Своята подкрепа оказаха и известни професионални изпълнители от нашия град. На сцената се представиха Нели Грегъри и дъщеря й Габи, народната певица Ивелина Колева, Диана, Милена,Матей и Краси, Пламена и Галя, Георги ,Стефани, Рая, Вики.

От фондацията съобщават, че желаещите да дарят средства за Алекс могат да го направят през Фондация „Малки ангели“, като използват нейната сметка и в основание добавят „За Александър Гешев“

IBAN: BG75FINV91501016581862

BIG: FINVBGSF

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама