Десетки трабанти шестваха по великотърновските улици

15:41, 19 мар 16 25 329 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
За седма поредна година над 50 собственици на трабанти се събраха за един от най - големите събори на почитателите на немската марка автомобили в България. Колекционери от цялата страна показаха запазени и тунинговани "трабанчета" пред сградата на общината, където великотърновци имаха възможността да се снимат с интересните возила, както и да разберат повече за соцавтомобилите от самите им собственици. И тази година, събора уважиха и гости от чужбина - от Румъния, Германия и Великобритания.

Колекционерите на ретро автомобилите направиха дефиле и по улиците на града, за да покажат, че в старите трабанти все още има живот.  Последна спирка бе паркингът на великотърновски търговски парк, където  се състоя състезание по майсторско кормуване, след което най - добрите шофьори бяха отличени с награди.

Всички участници получиха грамоти, рекламни фланелки на фестивала и стикери за участие. По време на събитието бяха раздадени и награди за най-добре възстановен трабант, за най-стар и за най-запазен автомобил, както и за най-възрастен и за най-млад участник.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама