Как да помагаме на децата си да бъдат креативни и да решават проблеми, се учат в Русе

07:49, 20 мар 16 25 271 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Лекция на тема „Как да помагаме на децата си да бъдат креативни и да решават проблеми?“, водена от Цветелина Камова, се провежда днес от 11 ч. в BH кафе-библиотеката в Русе.

Цвети специализира в обучението на родители в креативно решаване на проблеми и творческа увереност за деца от 3 до 6 години. Майка на Симеон 4 г. и Анета 2 г., както и партньор в Първо Монтесори училище - София, създател на Red Paper Plane и Daily Wonders, както и на цялостната концепция за дизайн мислене у дома.

Входът на събитието е свободен.

Red Paper Plane (bg.rpplane.com) е нова концепция за учене и игра, базирана на тематични мисии, които отвеждат децата и техните родители на откривателско приключение по 20 минути на ден, в продължение на няколко дни. По време на лекцията Цвети Камова ще говори за методологията и ценностите на Red Paper Plane, за качественото време заедно и за начините да стимулираме основополагащи умения у децата ни в ключовата възраст 3 – 6 години.

Контактът на децата с технологиите е един от съществените дебати в модерния свят, затова Червения хариен самолет създаде своите Ежедневни чудеса (daily-wonders.com) с внимателно селектирано за децата съдържание, с което всеки ден показва на малчуганите прекрасния и разнообразен свят, в който живеем и как ние, хората, можем да го направим още по-добър. 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама