Спартак изпусна победата в инфарктен мач с Нефтохимик в Бургас

08:30, 20 мар 16 / Спорт 25 270 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Футболистите на Спартак – Плевен изпуснаха победата в инфарктен мач с Нефтохимик в Бургас, завършил 1:1. Плевенчани водеха в резултата през цялото време, но в продължението допуснаха изравнителен гол. Това разказаха колегите от Топновини – Бургас.

Спартак поведе още в 5-а минута, след красив и точен удар на Иво Иванов. До края на първата част резултатът остана непроменен, като действието се развиваше основно в центъра на терена.

За второто полувреме Нефтохимик излязоха с намерение да се докажат пред собствена публика и се концентрираха в нападението. Първата опасна ситуация създаде Стефан Неделчев в 65-а минута. Той успя да излъже защитата на плевенчани и остана сам срещу вратаря, но не успя да реализира и изпрати топката малко над вратата.

Офанзивните действия на шейховете продължиха, като след няколко минути Станислав Жеков пропусна още една възможност. В 83-а домакините не успяха да реализират добро положение от корнер.

Резултатът бе изравнен в последната минута от допълнителното време. При разбъркване в полето на Спартак – Плевен, Станислав Жеков бе точен с глава и оформи крайното 1:1.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама