В Пловдив търсят работници за Германия и Англия

17:27, 20 мар 16 25 395 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
На 23 март, сряда ,в Пловдив предстои интервю за набиране на кандидати за работа в Германия в туристическия сектор. Това съобщи Александър Ковачев от Регионалната служба по заетостта, цитиран от Радио Фокус.Търсят се специалисти с образование в туризма, познание по немски език и опит по следните професии: рецепционист, готвач,сервитьор,служител в ресторант за бързо хранене, камериерка.

Заплащането за всички позиции е от 1500 до 2000 евро бруто и зависи от опита и квалификацията на кандидата. Продължителността на заетостта е според желанието на кандидата – предлагат се, както места за сезонна заетост до 6 месеца, така и постоянни работни места.

Ковачев добави още, че в края на март предстои интервю за набиране на готвачи за постоянна или сезонна работа в Англия. „Също така към момента се набират и младежи до 27-годишна възраст, които желаят да работят и да се обучават в Германия по условията на дуалната система, в рамките на проект MobiPro. Предлаганите професии са в областта на строителството- пътен строител, строителен дърводелец, стоманобетонен строител”, посочи Александър Ковачев

Той допълни още, че по проекта се осигурява езиков курс, пътни разходи до Германия и месечно възнаграждение в размер на 818 евро по време на обучението.

 

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама