Константин: Кирил е само с цицина, момчето, което удари, е много по-зле

18:54, 20 мар 16 25 358 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Доколкото знам състояние на другото момче, което е било ударено от Кирил е много тежко. Окото му е било вкарано в носа. Това каза пред Нова телевизия собственикът на дискотека „Плаза“ певецът Константин, след като на 8 март при сбиване в дискотеката пострадаха двама мъже, а Кирил Тодоров изпадна в кома. Не станаха ясни обаче причините за състоянието на Кирил, тъй като на записите от камерите на заведението се вижда само как охраната го изнася, след като той удря другото момче.

Константин проговаря за първи път след случая. Той обясни, че искал да проучи всичко за инцидента, да разпита хората си и да разгледа доказателствата. Певецът заяви, че е направил лично разследване на случая.

„Имало е две компании, които са се забавлявали. Двете компании са бутнали чаши, имало е лека конфронтация и охраната ги е разделила. Успокоила ги е, казали са си наздраве и са продължили да се забавляват. Малко по-късно обаче от някъде се появява въпросният Кирил - човекът в кома, човекът с тия супер медицински определения като хематом, черепномозъчна травма, а всъщност става въпрос за една обикновена цицина. Та, пристига Кирил, който е около 1,95 висок, спортен тип, с целта да нанесе тези удари на двете момчета от другата маса. На камерите се вижда как идва и професионално премерено с десен удар, с едно хубаво кроше, удря момчето в носа и го поваля“, разказва Константин.

По думите му в този момент идват охраните и изнасят Кирил за секунди.

„Споменаха ми, че не само е бил употребил алкохол в големи количества, но и други неща. Бил е и неадекватен. Аз не мисля, че си адекватен ако си дошъл да удряш хора в заведението, които се забавляват. Имаме 100 свидетели и 4 камери и се вижда, че абсолютно никакви удари не са му нанасяни“, категоричен е собственика на „Плаза“.

Той обясни, че Кирил трябва да благодари на охраната, тъй като те са предотвратили много по-опасен и сериозен скандал, който е можело да стане, ако не са го били изнесли навреме.

„Те дори са му спасили живота. Изнесли са го и с лъжичка са се опитали да му вадят езика. След това са го качили и на линейката “, обясни Константин.

Той допълни, че работи с тази охрана откакто е собственик на заведението. По думите му те са „най-силната и мощна фирма в бранша и работят много професионално“. Той каза, че дори някои от охранителите са завършили „Право“ и „са много интелигентни момчета“.

„Естествено, че като е ударил по този начин друг човек, по мъжката ще го изкарат, няма да го галят с перо“, уточни фолкпевецът.

Константин посочи още, че първоначално и той е имал съмнения дали охраната е ударила момчета. След това обаче се е убедил, че няма такова нещо.

„Имаме камери, имаме свидетели. Няма намеса, няма побой, няма тъмна стая, няма места, които камерите не хващат“, отсече Константин.

Той е категоричен, че ще съди Кирил и всички, „които без да имат факти клеветят името на дискотеката“.

Междувременно адвокатът на Георги, момчето чиито нос Кирил чупи в дискотеката, Галя Гълъбова обясни, че момчето е в тежко състояние.

„Той лежа в „Пирогов“. Сега иска да бъде образувано дело срещу Кирил, за това че му е нанесена телесна повреда. Без да го е провокирал Кирил нанася удар в лицето на Георги, след което той се свлича на земята, а от носа му руква кръв“, обяснява адвокатът на Георги.

Гълъбова посочи още, че нейната информация е, че Кирил е бил с леко сътресение и цицина на главата.   

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама