Без вода остават в центъра, "Стрелбище" и "Овча купел"

08:11, 21 мар 16 25 457 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Временно ще бъде спряно водоподаването в няколко столични квартала. Това съобщават от пресцентъра на "Софийска вода".

 

Във връзка с подмяна на сградни водопроводни отклонения на ул. 21 кв. „Враждебна“ , се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода”. Прекъсванията ще засегнат живеещите в района на кв. „Враждебна“.

 

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. 8 ъгъла с ул. 46.

 

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на бул. „Евлоги и Христо Георгиеви Център , се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на бул. „Евлоги и Христо Георгиеви“ от ул. „Оборище“ до ул. „Мадрид“.

 

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: бул. „Евлоги и Христо Георгиеви“ №92.

 

Във връзка с подмяна на спирателен кран на ул. „Йордан Хаджиконстантинов“ жк. „Надежда“2 , се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Митрополит Авскентий Велешки“, ул. „Чудомир“, ул. „Христо Силянов“, ул. „Семафорска“, ул. „Свети Никола Нови“, ул. „Дравски бой“, ул. „Траен мир“.

 

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Лиса гора“ до магазин „Фантастико“.

 

 

Във връзка с подмяна на спирателен кран на ул. „Гургулят“ Център , се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 13:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Гургулят“ от бул. „Витоша“ до ул. „Княз Борис“; ул. „Княз Борис“ от ул. „Скобелев“ до ул. „Гургулят“; ул. „Скобелев“ от ул. „Цар Асен“ до ул. „Княз Борис“.

 

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Гургулят“ ъгъла с бул. „Витоша“.

 

Във връзка с подмяна на спирателен кран и ремонт на уличен водопровод на ул. „Маестро Кънев“ и ул. „Брезов рид“ жк. „Овча купел“ , се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Крушовски връх“ от ул. 675 до ул. „Буземска“;  ул. 675 от ул. „Брезов рид“ до ул. „Крушовски връх“ ; ул. „Народно хоро“ от ул. „Крушовски връх“ до бул. „Овча купел“ ; бул. „Овча купел“ от ул. „Александър Геров“ до ул. „Орчо войвода“, ул. „Босилек“, ул. „Земляне“.

 

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: бул. „Овча купел“ №85, ул. „Крушовски връх“ ъгъла с ул. „Маестро Кънев“.

 

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Фредерик Жолио Кюри“ жк. „Изгрев“ , се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 16:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Фредерик Жолио Кюри“ от ул. „Никола Мирчев“ до бул. „Драган Цанков“, бул. „Драган Цанков“ №36.

 

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Фредерик Жолио Кюри“ №50.

 

Във връзка с подмяна на спирателен кран на бул. „Гоце Делчев“ жк. „Стрелбище“ , се налага спиране на водоподаването от 10:30 до 18:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на бул. „България“ от ул. „Метличина поляна“ до ул. „Хайдушка гора“, както и по бул. „Гоце Делчев“ от бул. „България“ до ул. „Червена роза“.

 

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: бул. „България“ ъгъла с бул. „Гоце Делчев“.

 

Във връзка с изместване на водомерен възел на ул. „Шишманова конница“ кв. „Бояна“ , се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 14:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Шишманова конница“ от ул. „Кикиш“ до ул. „Асен Георгиев“ и по ул. „Брезите“ от ул. „Шишманова конница“ до ул. „Матей Преображенски“.

 

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Асен Георгиев“ ъгъла с ул. „Шишманова конница“.

 

 

Във връзка с реконструкция на уличен водопровод на ул. „Никола Габровски“ жк. „Дианабад“ , се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Никола Габровски“ №20.

 

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: пицария „Виктория“ .

 

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

 

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0700 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx .

 

“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама