Нови двама без книжка зад волана хванаха във Ветово

12:37, 21 мар 16 25 280 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
За нови два случая на неправоспособни шофьори хванати да управляват автомобили във Ветово съобщиха от Областната дирекция на МВР в Русе.

На 20 март около 04:35 часа на ул. Сливница, пред "Ветовско ханче", полицейски екип спира за проверка лек автомобил "Фиат Пунто" с разградска регистрация, управляван от Н.И. на 34 г.

При извършената проверка се установява, че мъжът е неправоспособен водач и е седнал зад волана след употреба на алкохол. С техническо средство са му измерени 1.77 промила.

На водача полицаите са съставили акт, връчили са му талон за медицинско изследване, но той е отказал да даде крав. По случая срещу 34-годишния мъж е образувано бързо производство.

Също в неделя друг водач е бил установен от ветевските полицаи да управлява без книжка. Оказало се, че това е жена, която прави поредно такова нарушение.

Тя биля спряна за проверка, докато шофира "Опел Корса" с русенска регистрация на кръстовището образувано от ул. "Баба Тонка" и "Цар Самуил". При проверката се е изяснило, че тя е неправоспособна водачка, управлява без да има свидетелство за управление на МПС, а направената справка е уточнила, че върши това за пореден път.

При по-подробна проверка станало ясно , че Т. К. извършва нарушението в едногодишния срок от издадено наказателно постановление за предходното нарушение, влязло в сила на 4 март.

По случая срещу жената е образувано бързо производство.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама