Томбола с награди ще има за зрителите на полуфинала между „Нефтохимик 2010“ и „Добруджа“

12:46, 21 мар 16 / Спорт 25 312 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Томбола с атрактивни награди ще се разиграе между зрителите в зала "Младост" на двата полуфинална плейофа от Суперлигата при волейболистите между отборите на "Нефтохимик 2010" и "Добруджа" - Добрич. Това съобщиха от Община Бургас. Първият двубой е утре от 18:00 часа, вторият е в сряда в същия час.

Билетите за вход са по 2 лева. Ученици и пенсионери ще влизат само срещу левче.

Един щастливец ще си тръгне с оригинална фланелка на капитана на "Нефтохимик 2010" Иван Станев.

Двама ще спечелят шалчета на бургаския волейболен клуб.

За втората среща в сряда ръководството на "Нефтохимик 2010" ще раздаде на печелившите фланелка на един от любимците на феновете на волейбола и две клубни шалчета.

Отборът на "Добруджа" пристига със солидна агитка в Бургас. От Добрич вече са заявени по 60 билета за двата мача.

Очаква се бургаските любители на спорта да бъдат поне 10 пъти повече в зала "Младост", за да се превърнат в седмия играч за волейболистите от "Нефтохимик 2010". 

"Имаме нужда от солидна зрителска подкрепа и съм сигурен, че ще я получим в максимална степен", заяви капитанът Иван Станев.

Съдии на първия мач между "Нефтохимик 2010" и "Добруджа" във вторник са Игнат Митев от Плевен и Янчо Станков от Кърджали. Делегат на Българската федерация по волейбол е Андрей Милев от Пловдив.

Отборът, спечелил 3 победи от 5 мача, ще се класира за финала и ще спори за шампионската титла в Суперлигата за сезон 2015/2016.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама