Петър Кънев за ремонта на пътя Царево – Малко Търново: Пари нема, действаме

15:10, 21 мар 16 25 338 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
„Пари нема, действаме“ – така синтезира депутатът от Бургас Петър Кънев отговор на председателя на парламента Цецка Цачева на поставен от него въпрос относно ремонта на пътя Царево – Малко Търново.

„През миналата година по най-критичните отсечки на път ІІ-99 в участъка от Царево до Малко Търново са извършени ремонтно-възстановителни работи, включващи изкърпване на асфалтовата настилка на участъци с обща дължина 11,5 км. С оглед значението на пътя за региона и съобразно наличните финансови средства през настоящата година Агенция „Пътна инфраструктура“ ще продължи да поддържа пътя по програмата за текущ ремонт, като същевременно ще се търсят възможности за осигуряване на средства за извършване на превантивни ремонтни дейности“ – пише в писмото на Цецка Цачева.

Кънев определи отговора като чиновнически и допълни, че го е получил на третото си поред питане до регионалния министър Лиляна Павлова кога ще оправи спомената отсечка. Ремонтът на пътя е едно от нещата, които депутатът си е поставил да свърши, но до момента тази му цел няма особен успех.

Все пак Кънев посочи, че в интерес на истината някои участъци от дългия 57 км път, които по-рано са били изпълнени с дупки, сега са поизкърпени. Депутатът преминава през този участък особено през лятото, тъй като има имот в Ахтопол.  

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама