Пеевски стана дразнител и го изкарват от играта, смята Осман Октай

16:09, 21 мар 16 / Политика 25 409 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Посредниците, които стават разобличени дразнители в обществото, постепенно биват изкарвани от играта по един или друг начин. Това каза пред БНР бившият зам.-председател на ДПС Осман Октай по повод излизането на Делян Пеевски от търга за покупка на активите на "Химко" - Враца и въобще от бизнеса в България.

"Той е пряка заплаха с много документи, много информация, много записи, много неща, които е направил през тези години", обясни Октай.

"Докато ДПС представлява политическа формация на модела #КОЙ, дори посредниците да се променят, партията няма да бъде приета за партньор", категоричен е той. Според него дори Ахмед Доган е бил „пенсиониран“, защото е станал дразнител в очите на обществото, както сега се случва с „осветения“ Пеевски.

"От изявлението на министър-председателя сутринта ми става тъжно, че определени лица могат да бъдат пречка за дори двустранни държавни взаимоотношения в различни области, примерно България и Турция. Свеждането на разговора до това ниво, всъщност удря по авторитета на България", посочи Октай.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама