Над 400 абсолвенти ще получат дипломи от ФМИ на ПУ

19:34, 21 мар 16 25 296 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Над 400 абсолвенти от Випуск 2015 на Факултета по математика и информатика на Пловдивския университет "Паисий Хилендарски" ще получат дипломите си в събота, 26 март 2016 година.

Дипломираните 235 бакалаври, от които 53 отличници, и 174 магистри, от които 92 отличници, от специалности в областта на математиката, информатиката и информационните технологии ще бъдат приветствани както от ректорското и деканското ръководство, така и от техни настоящи и бъдещи работодатели и от представители на местните и държавните власти.

Към кадрите на факултета проявяват традиционен интерес редица водещи фирми и институции, в които са реализирани успешно възпитаници на факултета. Част от тези фирми и тази година ще наградят абсолвентите. Утвърдени специалисти от бизнеса ежегодно се включват в процеса на обучение на студентите от ФМИ чрез провеждането на редица избираеми курсове. Същевременно, вече трета поредна година студентите от специалностите в областта на информатиката и софтуерните технологии провеждат обучение във фирма чрез практиките по специалността и преддипломния си стаж.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама