Иван Тотев получи "Златен скункс" заради тютюневия склад

23:25, 21 мар 16 25 402 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
"Златен скункс" получи от предаването "Господари на ефира" кметът на Пловдив Иван Тотев. Той бе удостоен с антинаградата заради случая със съборения тютюнев склад на ул. "Одрин" 8.

Причакан пред личния си автомомил от двамата репортери Боби Ваклинов и Илиян Велков, градоначалникът категорично отказа да приеме статуетката.

"По принцип съм съгласен на всякакви шеги и такива неща, но няма да го приема. Аз смятам, че случаят е много по-сериозен, отколкото вие смятате. Като вземе НИНКН един скункс, ние ще вземем втория скункс", заяви Тотев, видимо изнервен.

Кметът определи ситуацията със склада като "много неприятна" и заяви, че "тя е пример за цялото безхаберие".

Афектиран от твърденията на репортерите, че случилото се не подобава на града, който ще е Европейска столица на културата, Тотев поведе репортерите по Главната, за да им покаже колко е красива пешеходната зона и колко добре са възстановени стари сгради.

Случайно спрян за коментар пловдивчанин бе категоричен, че Тотев заслужава даже два скункса. Човекът се представи като "адвокат по делата на Славчо Атанасов" и взе скункса, след което го подаде на кмета.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама