Ивайло Захариев от „Под прикритие“ запозна младежите в Левски с опасностите от наркотиците

06:45, 22 мар 16 25 382 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Филмовата звезда Ивайло Захариев от „Под прикритие“ проведе среща с ученици от община Левски на 18 март, информира Ваня Дочева от Местната комисия за борба с противообществените прояви сред подрастващите.

Захариев, заедно с актьорите Вера Среброва, Сребрина Христофорова и Валентин Балабанов представиха постановката "Спасителя", част от общинската програма за превенция на зависимости. С подкрепата на ЦОП, присъстващите се запознаха с една от възможностите с фатален край, до която води употребата на наркотични вещества. 

След края на постановката актьора Ивайло Захариев, прикани младите хора на беседа по темата и в откровен разговор разкри личния си опит с наркотиците и капана, в който е попаднал. Желанието да се занимава с актьорство го поставя пред избор да сбъдне ли мечтата си или да се откаже от нея, да се откаже от живота си.

Според последните изследвания на Националния център по наркомании злоупотребяващите с хероин са между 50 000 – 60 000 души, с кокаин – между 8000 и 15 000, с различните форми на канабис – около 120 000. Изходът на всеки четвърти наркоман е фатален и завършва със смърт, като възрастта на започващите е спаднала до 12 години.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама