Изправят пред съда ром, убил невръстната си дъщеря

10:21, 22 мар 16 25 375 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Милко Стоянов от ромския квартал „Максуда“ ще се изправи пред Варненския окръжен съд в петък, за да отговаря за убийството на собственото си дете, извършено по особено мъчителен начин и с особена жестокост.  Преди да бъде прието в болница в крайно тежко състояние и с травми по цялото тяло, момиченцето на година и 8 месеца е било обект на многократни блудствени действия и побои, припомниха от пресслужбата на Апелативната прокуратура.

Въпреки положените висококвалифицирани грижи от лекарите детето издъхна на 8 юни миналата година. Баща му е с постоянна мярка за неотклонение „Задържане под стража“ от 2 юни. Варненската окръжна прокуратура е внесла обвинителния акт срещу него на 17 декември м.г. и Милко вече е приведен в затвора в града.

Според прокуратурата от края на май до 2 юни 2015 г. 26-годишният Милко системно пребивал съпругата и дъщеря си. До внасянето на делто в съда той не е признал вината си.  Обвинението срещу него се подкрепя от събраните по делото свидетелски показания, както и от заключенията на назначените експертизи. 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама