Представят най-новите бизнес възможности на конференция в Шумен

11:46, 22 мар 16 25 312 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Агенцията за малки и средни предприятия организира конференция в Шумен. Това съобщиха от ведомството.

Срещата е по повод новите практики на Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средните предприятия и подобряване на комуникацията между държавата и бизнеса, както и за прилагане на активни мерки за насърчаване на предприемачеството, организираме конференции на тема: „Подпомагане на малкия и среден бизнес през 2016 г.“ в Шумен.

Конференцията ще се проведе в четвъртък от 10 часа в зала “Тича” на Гранд хотел “Шумен”.

Форумът е открит за представители на малкия и среден бизнес, неправителствени организации, бизнес съюзи, и представители на местната власт. В програмата се предвижда да се представят дейностите на Агенцията за насърчаване на българските предприятия, новите мерки в подкрепа на намиране на външни пазари и партньори за българския бизнес.

Експерти от Областните информационни центрове ще запознаят аудиторията с възможностите за финансиране на проекти на бизнеса от Европейски структурни и инвестиционни фондове през 2016 г. по проект „“Еврофондовете – Да създаваме заедно“. Ще бъдат представени възможности за достъп до финансови инструменти в подкрепа на малкия и среден бизнес от представители на Банка ДСК.

Ще се разясни как се кандидатства с проекти по Националния иновационен фонд. Ще се презентира новата програма на ИАНМСП и “Майкрософт България“ - „Модерният бизнес“, която е насочена към инвестиране в по-добрата конкурентоспособност, гъвкавост и ефективно управление на бизнеса за малките и средни предприятия. Програма „Модерният бизнес“ ще даде възможност на МСП да се възползват от безплатно внедряване на Office365. Ще се разяснят възможностите за финансиране и подкрепа на Старт ъп бизнеса.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама