Съветниците от ГЕРБ-Разград с декларация за изключването на Милена Орешкова

12:28, 22 мар 16 / Политика 25 736 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
В специална декларация към симпатизантите и членовете на ПП ГЕРБ в Разград съветниците от местния парламент аргументират изключването на Милена Орешкова.

С документа те обявяват още, че са сформирали нова група, в която не участва Орешкова.

Общинският съветник Милена Орешкова бе изключена от групата на съветниците от ГЕРБ в Общинския съвет в Разград в началото на март.

Повод за изключването на активистката, която е и общински лидер наПП  ГЕРБ-Разград, бе изразената й в медиите и по време на сесията на Общинския съвет позиция относно предложението за концесията на стадион “Лудогорец Арена”. На последната сесия на местния парламент в лудогорския град Орешкова гласува заедно с опозицията решението за концесията на стадиона да бъде отложено за следващото заседание на Общинския съвет.

“На проведена среща с общинските съветници от ПП ГЕРБ преди разглеждането на докладна записка, касаеща отдаването на концесия на стадион “Лудогорец Арена”, Орешкова не изрази никакво становище, не изказа мнение, не посочи нито една от слабостите, според нея, които съдържа докладната записка. На  обсъждането на същата докладна по време на  заседанията на двете постоянни комисии към ОС Разград – ПК по управление на общинската собственост и ПК по законност, Орешкова  не даде никакъв знак, че тази докладна според нея, не бива да се приема, не предложи своите аргументирани поправки, не сподели нищо със своите колеги общински съветници и то не само от групата на  ПП ГЕРБ.

Два дни преди провеждане на сесията на Общински съвет Разград публикува до всички местни медии позиция , за която  не уведоми групата на общинските съветници от ПП ГЕРБ, общинското ръководство на ПП ГЕРБ,  областния координатор на ПП ГЕРБ”, се казва в декларацията и определя поведението на Орешкова като недостойно и в разрез с принципите на работа в структурите на партията. Съветниците от групата ПП ГЕРБ в Разград обвиняват още Орешкова в търсене на медийна популярност, личен интерес и уронване на престижа на Община Разград.

 

 

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама