Фандъкова: Въпреки мерките за сигурност никой не е застрахован от атентати

12:46, 22 мар 16 25 297 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Всички служби са на линия в столицата. В контакт сме и с колегите от МВР и с всички, които са отговорни за сигурността на града. Особено в последните дни се обръща особено внимание на всеки изоставен съмнителен пакет, но виждате, че няма никой застрахован. Това каза кметът на София Йорданка Фандъкова пред журналисти по повод мерките за сигурност в столицата, след атентатите в Брюксел от тази сутрин, предаде репортер на София Topnovini.bg.

Взривовете в белгийската столица бяха няколко - в метрото и на летището. Десетки са загиналите, има и множество ранени. Кметът заяви, че мерките за сигурност в София са достатъчно сериозни ежедневно.

"Начинът е да не подценяваме нито една ситуация. Всеки случай и всеки един повод, който е съмнителен трябва да се проверява. Няма никой застрахован. Всички трябва да сме достатъчно силни и достатъчно да се подкрепяме и да подкрепяме нашите съседи днес", каза още Фандъкова.

Тя заяви, че хората, които ползват метрото не бива да се притесняват, защото "охраната на е сериозна, полицията го охранява и има видеонаблюдение на всяка от метростанции, което се следи непрекъснато".

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама