Пет коли горяха през нощта във Варна

14:51, 22 мар 16 25 349 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Пет коли, паркирани във варненските квартали „Младост“ и „Трошево“, са горели тази нощ, съобщиха от областната дирекция на МВР. Около 1,35 ч. е подаден сигнал за подпален  автомобил „Грейт Уол“ в „Трошево“. Огънят го унищожил целия и увредил „Фолксваген“, паркиран в съседство.

Час и половина по-късно пламнал „Фолксваген“ в кв. „Младост“. Пламъците увредили задната част и купето му и се прехвърлили на „Тойота“ и „Форд“, паркирани до него. Причините и за двата пожара са в процес на изясняване. Няма пострадали хора.

От полицията разследват и палеж на „Шевролет“ във варненското село Дюлино. Сигналът за него е подаден вчера сутринта. Огънят го е унищожил напълно, няма пострадали хора.

Забравена готварска печка с ядене е причина за пожар в къща на ул. „Николай Чернишевски“ във Варна. Изгорели са два кухненски шкафа и домакинско имущество, опушени са 25 кв. м стени. Огнеборците са гасили и пожар в къща на ул. „Д-р Петър Берон“, предизвикан от небрежност при боравене с открит огън. Изгорели са мебели, входната врата, покривът и дограмата.

Късо съединение е подпалило трафопост в с. Здравец, община Аврен. Няма пострадали хора. Увредени са бетонна конструкция, предпазители, контролна разпределителна система.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама