Серия от обучения организира клубът по авиомоделизъм в Търговище

07:10, 23 мар 16 25 521 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Клуб „Аероелит” към Младежки дом-Търговище, с ръководител з.м.с. Николай Николов, проведе обучение с инструктори от Русе. Валентин Павлов и Вера Павлова обучаваха младежите в клас „Кордови авиомодели”, в който ръководителят на клуба не се състезава.

„В момента Валентин и Вера Павлови са треньори на най-добрата състезателка на акробат и комбат Никол Павлова. По време на гостуването си в клуба, инструкторите обучиха младежите в палене на двигатели с вътрешно горене, регулировки и скоростно палене, което е задължителна част за един от класовете „Тимрейсинг”, в който тази година подготвяме отбор дебютанти. В събота и неделя, при добри метеорологични условия,  предстои младежите от клуба да продължат обучението си в Русе, а по-късно инструкторите отново ще гостуват при нас в Търговище.” споели треньорът  Николов.

Той е разговарял със специалист по двигатели комбати от Ямбол, който също ще гостува в Търговище като обучител. Той ще занимава младите състезатели с теми като – основа на работата с двигателя, устройство на двигатели, доработка на двигатели.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама