Стартира кампанията в подкрепа на бизнеса „Успешни ЗАЕДНО“

07:29, 23 мар 16 25 324 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Национална кампания под надслов „Успешни ЗАЕДНО“ се провежда в цялата страна до 9 май. Като част от инициативата Областен информационен център Сливен съвместно с Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средните предприятия (ИАНМСП) организира регионална конференция на тема „Подпомагане на малкия и среден бизнес през 2016 г.“. Събитието ще се проведе на 23 март 2016 г. от 10:00 часа в зала „Май“ на Община Сливен.

В рамките на информационното събитие ще бъде представена дейността на Агенцията за насърчаване на българските предприятия, както и актуални мерки в подкрепа развитието на местния бизнес с цел намиране на външни пазари и партньори.

Ще бъде презентирана новата програма на ИАНМСП и „Майкрософт България“ – „Модерният бизнес“, насочена към инвестиране в по-добрата конкурентоспособност, гъвкавост и ефективно управление на бизнеса за малките и средни предприятия.

Ще бъдат разяснени също и възможностите за финансиране и подкрепа на стартиращи предприятия.

По време на срещата експерти от Областен информационен център Сливен ще запознаят аудиторията с възможностите за финансиране на проекти на бизнеса от Европейски структурни и инвестиционни фондове през 2016 г.

Очаква се в конференцията да вземат участие широк кръг представители на малкия и среден бизнес, неправителствени и бизнес организации от Югоизточен район за планиране.

Кампанията „Успешни ЗАЕДНО“ е насочена към повишаване на конкурентоспособността на българските предприятия, като целта е да се идентифицират нуждите на бизнеса и да се обвържат с реални възможности за финансиране, които се предоставят по Оперативните програми 2014-2020 г., както и с възможности за работа с финансови инструменти, които са част от подкрепата, предоставена на България от ЕСИФ.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама