Конкурс „Великден през моите очи” обяви Областната администрация в Разград

10:21, 23 мар 16 / Любопитно 25 874 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Конкурс на тема "Великден през моите очи" обяви областната администрация в Разград. Проявата сe организира за втора поредна година, съобщиха от пресцентъра на областната управа.

В надпреварата могат да участват деца в предучилищна възраст и ученици от 1 до 8 клас. Готовите материали ще бъдат разделени в три групи - изработени от деца на 6 год., от ученици в 1-4 клас и 5-8 клас.

Великденските картички трябва да бъдат във формат А4 сгънат на две, с интересен дизайн. Материалите и техниката за изработването им е по избор. По желание на своя автор картичките могат да съдържат и празнично послание. Участниците трябва да напишат на гърба на всяка картичка трите си имена, възраст, училище, адрес, клас, e-mail /ако имат/ и телефон за контакт.

Готовите картички трябва да бъдат изпращани на адреса на Областна администрация: rp. Разград, бул. „Бели Лом” 37A, най-късно до 17.00 часа на 15 април.

Церемонията по награждаването на отличените участници в конкурса ще се състои на 22 април от 15.00 часа, във фоайето на Областна администрация.

Всички творби ще бъдат представени в изложба с благотворителна цел.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама