Шуменци посрещнаха героите си от световното по муай тай в Тайланд с гайди и хоро

10:27, 23 мар 16 / Спорт 25 372 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Лошото време и голямото разстояние до столицата София не спря шуменци от възможността да посрещнат своите герои Християн Тотев и Пламен Борисов, които се завърнаха от световното по муай тай в Тайланд, съобщи официалната фейсбук страница на родния клуб на двамата бойци “Шуменска крепост”.

Християн Тотев и Пламен Борисов се завърнаха от Мондиала в Азия съответно със златен и бронзов медал. За Тотев това бе втора поредна световна титла от световното първенство.

Групата от Шумен, водена от старши треньорът и президент на СК ''Шуменска крепост'' Галин Методиев за пореден път бе най-многобройната и шумна.

Те запазиха традицията при голям успех на своите съотборници и приятели да изиграят хоро под звуците на български народни песни. Шуменци посрещнаха нашите бойци с гайди пред летището в София, с което отдадоха своето уважение и съпричастност към медалистите от престижният форум.

В групата на посрещачите бе и двумесечната щерка на Пламен Борисов - Калина, която заедно с неговата половинка и тази на Християн бяха сред най-нетърпеливите да видят своите любими.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама