Избраната за най-красива баба на вселената пристига за конкурса „Мисис Бургас 2016“

10:31, 23 мар 16 / Любопитно 25 421 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Носителката на титлите „Мисис Баба“ и „Мисис Баба Вселена“ Дони Василева ще бъде част от журито на предстоящия конкурс „Мисис Бургас 2016“, съобщиха организаторите. Василева наскоро показа що е то силен дух в риалити формата „Фермата".

Специално за конкурса ще пристигне и Йордана Димитрова, която е носителка на короната „Мисис България 2012”.

Част от журито ще бъде също така организаторката и лицензиантката  на конкурсите за красиви омъжени дами  Меги Савова. Редом до нея ще е и организаторката на звездното морско събитие Ваня Кирова. Жената с достойнство и стил „Мисис България 2015” Венета Славова също ще оценява бургаските дами.

Компания на дамите  в журито ще прави един от най-известните бургаски  журналисти  Красимир Калудов. Той ще има нелеката задача да оценява красивите омъжени жени на предстоящия конкурс „Мисис Бургас”.

Най-голямата изненада, която организаторите на конкурса са подготвили, са двете ослепителни водещи. Това са „Мисис България 2007” Мариана Маринова и „Мисис Планет 2015” Детелина Бакалова.

„Мисис Бургас 2016”ще се проведе в хотелски комплекс „Атлантис” в квартал Сарафово на 25  март от 19:30 часа. Конкурсът е част от Националния конкурс „Мисис България”. Десет красиви, успели и завладяващи жени ще се борят за короната.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама