„Загорец” с категорична победа над "Сливен"

14:18, 23 мар 16 / Спорт 25 390 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
„Загорец” (Нова Загора) разгроми със 7:1 отбора на ОФК Сливен в среща от 22-ия кръг на Югоизточната „В” група. По този начин момчетата на Мирослав Миндев се върнаха на втората позиция във временното класиране, съобщава сайтът на аматьорския футбол.

Двата отбора изиграха открит двубой на добре подготвения терен в Нова Загора и зарадваха малобройната публика с много попадения и красив футбол. В 21-ата минута домакините достигнаха до гол, след като Георги Йорданов се разписа с хубав далечен удар – 1:0. Шест минути по-късно Владисалв Ямуков удвои, а в 32-ата минута Георги Йорданов реализира втория си гол в двубоя и покачи резултата до 3:0. В края на полувремето гостите организираха добра атака, която бе завършена успешно от Салим Салимов – 3:1. При този резултат отборите се оттеглиха за почивка.

През втората част головата серия продължи. В 55-ата минута Хюсеин Филипов изпълни  пряк свободен удар и топката се оплете в мрежата за 4:1. В 64-ата минута Иван Дянков бе точен за 5:1. В последните минути на двубоя паднаха още две попадения. В 84-ата минута Иван Дянков бе фаулиран в наказателното поле на гостите и главният рефер отсъди дузпа. Зад топката застана 15-годишният Георги Росенов, който не трепна и се разписа от бялата точка – 6:1. В 87-ата минута Хюсеин Филипов реализира второто си попадение в срещата и оформи крайния резултат – 7:1.

“Получи се добър мач. Подходихме сериозно към срещата. Имах опасения да не ги подценим, но това не се случи, от което съм доволен. Младият отбор на Сливен също се представи много добре. Не се затвориха, играха добре подредени и допринесоха за хубавия мач”, сподели след мача старши-треньорът на Загорец Мирослав Миндев.

В следващия кръг „Загорец” гостува на „Асеновец” (Асеновград),  а ОФК Сливен приема „Розова долина” (Казанлък).

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама