Д-р Неделчо Маринов оглави Младежкото обединение на социалистите в Стара Загора

15:18, 23 мар 16 / Политика 25 1243 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Д-р Неделчо Маринов е новият лидер на Младежкото обединение на БСП в община Стара Загора, съобщиха от Областния съвет на БСП. Маринов бе избран за председател на  пpoвeлoтo ce oбщинcĸo oтчeтнo-избopнo cъбpaниe. На него младите активисти направиха отчет за дейността 2014-2016 г., досегашният председател Диана Михалева се оттегли като лидер, но бе избрана за зам.-председател. Утвърдено бе и 7-членно ръководство.

Старозагорският депутат Драгомир Стойнев и Корнелия Нинова са номинациите на старозагорските млади социалисти за председател на Националния съвет на БСП. За председател на Националния съвет  на младите социалисти бяха номинирани Елеонора Петрова, Ленко Петканин, Вероника Делибалтова и Стоянка Балова. Те предложиха Драгомир Стойнев, Георги Гьоков, Васил Самарски, Неделчо Маринов и Диана Михалева за членове на Националния съвет на социалистите.

На форума младежите приеха в редиците на Младежкото обединение  още петима нови членове - студенти от Тракийския университет, обсъдиха мерки за  активна дейност, както и нови инициативи. Събранието избpa и трима дeлeгaти зa нaциoнaлнaтa ĸoнфepeнция нa oбeдинeниeтo. Грамоти за принос  в развитието и утвърждаването на младежката структура в общинската организация на БСП, получиха общинските съветници Климент Пенчев и Даниела Лекина, както и Диан Енчев.

„За нас младите подкрепата на обществото е от изключителна важност, ще работя лявата политика да стане част от ежедневието на инициативните граждани в община Стара Загора”, каза новоизбраният председател на форума. Неделчо Маринов е на 28 години, по образование ветеринарен лекар, работи като инспектор в областната дирекция на БАБХ, член е на БСП от 2008 година. 

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама