Трима мотористи се потрошиха при откриването на сезона в Пловдивско

17:25, 23 мар 16 25 303 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Трима мотористи са пострадали при катастрофи вчера в Пловдивско съобщиха от Областната дирекция на МВР. Припомняме, че рокерите откриха официално сезона с мотошествие до Бачковския манастир.

Около 12 часа в района на мелница на пътя между Асеновград и Смолян мотоциклет "Кавазаки" се движил с несъобразена скорост, навлязъл в лентата за насрещно движение и се блъснал в мантинела. Медицинска помощ е оказана на 26-годишния неправоспособен водач от Калояново, който е с контузни рани по краката. Няма данни за употреба на алкохол.

Час по-рано в сектор "Пътна полиция" постъпил сигнал, че на кръстовището между ул. "Гладстон" и ул. "Преслав" в Пловдив са се сблъскали мотоциклет "Сузуки" и лек автомобил "Мерцедес". След прегледи в болница за домашно лечение със счупен лакът е освободен 34-годишен първомаец, който управлявал мотора. Той и водачът на колата, на 31 години, от Пловдив, са тествани с дрегер за алкохол, резултатите са отрицателни. Работата по изясняване на причините за катастрофата продължава.

Същия ден след 17.20 часа в град Баня 32-годишен местен жител загубил контрол над управлявания мотоциклет "Ямаха" и паднал на пътното платно. Мъжът е настанен в болница със счупени крак и ръка. Алкохолната му проба е отрицателна.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама