„Овча купел“, „Младост“ и „Кръстова вада“ остават без вода

08:23, 25 мар 16 25 515 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата на 25 март, съобщиха от пресцентъра на партията.

Във връзка с подмяна на спирателен кран зад бл. 601 жк. „Младост“ IV, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: бл. 601, бл. 602, бл. 603. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: между бл. 601 и бл. 602.

Във връзка с подмяна на спирателен кран на ул. „Крушовски връх“ кв. „Овча купел“ , се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на  ул. „Крушовски връх“ от ул. „Маестро Кънев“ до ул. „Президент Линкълн“ по ул. 675 от ул. „Брезов рид“ до ул. „Крушовски връх“, по ул. „Маестро Кънев“ от ул. „Крушовски връх“ до бул. „Овча купел“, по ул. 674 от ул. „Маестро Кънев“ до ул. „Президент Линкълн“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Крушовски връх“ ъгъла с ул. 675.

Във връзка с монтаж на спирателен кран на ул. „Св. Св. Кирил и Методий“ с. Мрамор , се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „3-ти март“ от ул. „Нарцис“ до ул. „Република“, по ул. „Нарцис“ от ул. „Пламък“ до ул. „3-ти март“ по ул. „Св. Св. Кирил и Методий“ от ул. „Пламък“ до №34. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Св. Св. Кирил и Методий“ ъгъла с ул. „3-ти март“.

Във връзка с реконструкция на уличен водопровод на ул. „Здравец“ с. Панчарево местност „Дебело гуно“ , се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Момина сълза“, ул. „Иглика“, ул. „Здравец“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Иглика“ ъгъла с ул. „Момина сълза“.

Във връзка с ремонт на уличен водопровод на ул. „Фурка“ жк. „Сердика“, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: по ул. „Фурка“ от ул. „Гюешево“ до ул. „Незнайния войн“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Фурка“ бл. 8.

Във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. „Ген. Иван Колев“, кв. „Кръстова вада“, се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: по ул. „Ген. Иван Колев“ от ул. „Проф. Марин Големинов“ до ул. „Димитър Манчев“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Ген. Иван Колев“№30.

Във връзка с реконструкция на уличен водопровод на ул. „Никола Габровски“ жк. „Дианабад“ , се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Никола Габровски“ №20. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: пицария „Виктория“ .

Във връзка с монтаж на пожарен хидрант на ул. „Мусала“, гр. Банкя кв. „Градоман“, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 16:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Мусала“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Мусала“ ъгъла с ул. „Арбанаси“.

Във връзка с изграждане на водомерна шахта и монтаж на водомерен възел на бул. „Никола Мушанов“, жк. „Красна поляна“, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на бул. „Никола Мушанов“ №114(откъм ул. „Ришки проход“) При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Ришки проход“ ъгъла с ул. „Спас Вацов“.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама