В Добрич набират лекари и сестри за армията

08:32, 25 мар 16 25 357 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Дирекция “Бюро по труда” в Добрич разполага с информация за вакантни длъжности във Военномедицинска академия за приемане на  военна служба на лица, завършили граждански средни или висши училища в страната и в чужбина, които се заемат чрез конкурс, съобщават оттам. Длъжностите за офицери  са за лекари /магистри/, а за старши сержанти -  за медицински сестри.

Кандидатите трябва да притежават образование, съответстващо на изискването на длъжността, да не са по-възрастни от 40 години за длъжностите за офицери и 33 години за длъжностите за сержанти, да са годни и психологично  пригодни за военна служба. Те трябва да не са осъждани за умишлено престъпление от общ характер, независимо от реабилитацията. Изисква се срещу тях да няма образувано наказателно производство за умишлено престъпление от общ характер, да са граждани на Р България и да нямат друго гражданство, да не са освобождавани от военна служба поради наложено дисциплинарно наказание “уволнение”, да покриват нормативите за физическа годност, определени с акт на министъра на отбраната.

Набират се  кандидати за медицински пунктове във военните формирования в София, Бургас, Варна, Пловдив, Стара Загора и Плевен. Образци от формулярите и подробностите за  кандидатстване са изложени в Областен военен отдел – Добрич. Крайният срок за набиране на кандидати е 15 април 2016 година.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама