Разкриха четирима рецидивисти за кражби от вилни постройки в „Меден рудник“

09:58, 25 мар 16 25 292 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Служители от Четвърто районно управление в Бургас са разкрили четирима рецидивисти за кражби от вилни постройки в комплекс „Меден рудник“, съобщиха от пресцентъра на Областната дирекция на МВР. Това са 21-годишният Н. Р., 35-годишният П. Г., 17-годишният С. Г. и 14-годишният Т. М., всички от Бургас.

Четиримата са действали в различна форма на съучастие, като на 11 март е била осъществена кражба от вилна постройка, намиращата се срещу блок 466 в „Меден рудник“. Тя е собственост на 79-годишен бургазлия. Оттам са задигнали варел и печка за дърва.

На 14 март пък извършителите са откраднали строителни и градински инструменти, и печка за дърва, отново от вилна постройка срещу блок 466 в същия комплекс, собственост на 79-годишен бургазлия.

След около десетина дни, на 23 март, те са задигнали и система за домашно кино. Кражбата е извършена от вилна постройка срещу блок 466. Тя е собственост на 56-годишен бургазлия.

Всички откраднати вещи са били намерени и иззети.

Работата по цялостно документиране на престъпната дейност на лицата продължава от служители на Четвърто районно управление – Бургас.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама