Гледат мярка за неотклонение на жената, поръчала убийства на роднините си

10:24, 25 мар 16 25 309 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Окръжна прокуратура-Пловдив внесе искане в съда за вземане на постоянна мярка за неотклонение „задържане под стража“ спрямо Иванка Ройдова, на 66 г., привлечена като обвиняема по досъдебно производство за приготовление към отвличане и приготовление към убийство.

До момента е установено, че през март 2016 г. в района на гр. Пловдив и околните села Иванка Ройдова е извършила приготовление към отвличане с користна цел спрямо брат си Стойчо Ройдов и приготовление към убийство на шест лица – брат си и неговите наследници, включително и две деца – на 8 и на 16 години  

Припомняме, че целта на отвличането е била брат й да бъде принуден да подпише предварително изготвен договор, с който да й прехвърли правата си върху фондове в САЩ, наследство от техния баща. За да бъде сигурна, че ще придобие всички средства, тя е поръчала убийството на брат си и негови наследници. До момента с категоричност не е установено предположението на  Иванка Ройдова дали нейния брат и сина му са единствените наследници на покойния им баща или са посочени други лица, включително и обвиняемата.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама