Старейшини ГЕРБ се събират в Стара Загора

11:03, 25 мар 16 / Политика 25 388 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Шестият зимен университет на Старейшини ГЕРБ „Мигрантите и националната сигурност“ ще се проведе на 26-ти и 27-ми март в Стара Загора, съобщиха от организацията. Форумът се организира съвместно от Сдружение „Граждани за европейско развитие на България“ и фондация „Ханс Зайдел“. На форума ще бъдат обсъдени теми, свързани с предизвикателствата пред националната сигурност на страната, отбранителната политика и мигрантската криза. 

Срещата ще бъде открита от председателя на Комисията по вътрешна сигурност и обществен ред и зам.-председател на ГЕРБ Цветан Цветанов, кмета на Стара Загора и областен координатор на ГЕРБ Живко Тодоров, Николай Андреев - председател на СГЕРБ и вицепрезидент на Европейския съюз на гражданите-сеньори към ЕНП и от представителя на фондация „Ханс Зайдел“ Богдан Мирчев.

По време на шестия зимен университет ще бъдат проведени редица дискусии, водени от вицепремиера по европейските фондове и икономическата политика Томислав Дончев, министъра на регионалното развитие и благоустройство Лиляна Павлова, министъра на енергетиката Теменужка Петкова, министъра на околната среда и водите Ивелина Василева, зам.-министъра на вътрешните работи Красимир Ципов, от председателя на парламентарната Комисия по енергетика Делян Добрев, от председателя на Жени ГЕРБ и народен представител Ирена Соколова и от Аню Ангелов, съветник по отбраната на министър-председателя Бойко Борисов. Евродепутатите Мария Габриел и Владимир Уручев също ще бъдат лектори на форума.

 

 

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама