Килограми шоколад за участниците в Парада на шампионите

12:38, 25 мар 16 25 305 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Организаторите от Жокер Медиа вече подготвят поръчките за кетъринга на фигуристите, които ще изнесат ледено шоу „Парад на шампионите” на 28.03.2016 г. в Арена Армеец, 20.00 часа.

Изискванията към основното меню също са съобразени с предпочитанията на руските гости. Албена Денкова много е разказвала за достойнствата на българската кухня и някои от шампионите са опитвали домашно приготвените й „шедьоври”. Известен е афинитета на всички световно известни спортисти към шоколада. Руските шампиони не правят изключение. Те са си поръчали огромни количества шоколад, който ще бъде навсякъде. В гримьорните на залата, на ледената площадка и в хотелските стаи. Истински шоколадов рай.

Шампионите изрично изявиха предпочитание към българския шоколад тъй като повечето от тях за първи път идват в България.

Главният готвач на хотел „Даунтаун” е подготвил изискано меню, което включва пилешко и телешко месо, както и много плодове и зеленчуци. Леки желирани сладкиши ще очакват шампионите още във фоайето на хотела.

Традиционната българска баница ще бъде поднесена като изненада след края на шоуто, а с нея шампионите ще могат да опитат и домашно кисело мляко, специално осигурено за тях.  

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама