Продуцентът Атанас Янкулов ще търси бъдещи рок звезди в S`COOL ROCK FEST

13:46, 25 мар 16 / Култура 25 497 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Музикалният продуцент Атанас Янкулов, както и представители на неговата специализирана агенция за професионален артистичен ще търсят таланти на второто издание на S`COOL ROCK FEST в Пловдив, съобщиха организаторите.

Стартът на феста ще бъде даден на 26-ти март от 19.30 ч в Център на сценични изкуства Stage 51. на сцената ще се качат софийските групи Escape From Inferno и Citizen Erased, ще ги подкрепи и една от най-успешните младежки банди на Пловдив – Prnrml.

Припомняме, че след извършеното предварително записване, в което заявиха участие над 20 ученически рок банди от цялата страна, стартира първият етап от фестивала, в който ще се проведат серия от концерти, с цел прослушване на желаещите да участват групи. До края на юни 2016 г. ще бъдат реализирани минимум осем прослушвания под мотото "Да извадим рока от репетиционните". Десетте най-добре представили се групи, ще бъдат официално поканени да се явят за участие на втори етап на фестивала, който ще се проведе на 9-ти и 10-ти септември на Лапидариума в Стария град. Ментор на младите групи ще е Митко Кърнев от Д2, който сам ще избере една от групите за участие във финала на организирания от Д2 конкурс "Голямо междучасие".

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама