Българин обмисля покупка на яхта за 13 млн. евро

18:03, 25 мар 16 25 415 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Български бизнесмен си е харесал последния модел от луксозните яхти „Сън сийкър“ и вече е в преговори за покупката. Това научи Topnovini.bg от шефа на "LZ Яхтинг" Лъчезар Братоев, който е дистрибутор  у нас и в Румъния на любимите яхти на Джеймс Бонд.

„Сън сийкър 116“ още не е направила премиерата си, планирана за септември тази година, но вече има четири продадени екземпляра. Към купувачите от  Турция, Дания и Близкия Изток скоро може да се присъедини и българин, ако започналите преговори приключат успешно, каза Братоев. Нашенецът ще е петият в света притежател на суперлуксозната яхта, която е 32-метрово продължение на модела „Сън сийкър 115“, но със спортен нов стил на интериора, изцяло нов дизайн на палубата и надстройката, с много повече светли пространства и с частен развлекателен кът с възможност за гореща вана и барбекю.

Тази седмица на посещение във фирмата във Варна е бил търговският директор на офиса в Лондон Крис Хед, който следи изкъсо продажбите. Ако българинът поръча лодката, строителството й във Великобритания ще започне до две седмици.

Базовата цена на „Сън Сийкър 116“ е 13 млн. евро, но според договорените екстри може да се увеличи.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама