Лили Иванова: Няма такава преса, заляха ме с помия

20:19, 25 мар 16 25 373 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Заляха ме с помия, няма такава преса, такива лоши хора в света, които поне малко да не оплюят това, което България е представила в мое лице. Това заяви пред БНТ Лили Иванова по повод концерта й в зала „Олимпия“ в Париж. Тя продължава да е единственият български артист със самостоятелна изява на тази сцена.

Легендарната певица разкри и подробности от вътрешния си свят. Публиката е на първо място за нея. „Обичам да съм сама, самотата е различно нещо. Ако не съм сама за по-дълго време, аз загивам“, разказа тя.

„Приятелството трябва да се доказва, това е“, според нея. Допълни, че предателствата са висша форма на лицемерие, нищо друго. Обясни обаче, че не забравя никого, който я е засегнал или обидил: „Не прощавам, но не отмъщавам, защото прошката е само пред Господ и само той може да наказва, аз не мога никого да наказвам, нито да прощавам“.

На 31 март в зала 1 на НДК Лили Иванова ще изнесе голям концерт. Представи и новата си песен „Този миг“, музиката е на Веселин Веселинов -Еко и текст на Стефан Вълдобрев.

“Като дете никога не съм мислила, че ще ставам певица, даже аз завърших медицинско училище за медицинска сестра, дипломирана съм”, каза Лили и  припомни на зрителите как е започнала кариерата си. За да може да се развива е имала щастието да ѝ преподава г-жа Савка Линова, на която пожела много здраве и много щастие, и която я е научила да не хленчи, да не се оплаква.

Певицата си спомни срещите с Ванга, която ѝ е казвала да не се притеснява и че ще пее до края на живота си.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама