Д-р Антоанета Кацарска е "Жена на годината" на Благоевград

20:27, 25 мар 16 25 560 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Лекарят и специалист по медицинска онкология д-р Антоанета Кацарска е поредния носител на приза "Жена на годината" на Благоевград. Тя се пребори за титлата с още девет достойни дами. Журито от своя страна трябвше да избере най-достойните от всичките 250 номинации.

Сред 10-те номинирани бяха учителката в Трето основно училище "Димитър Талев"  - Благоевград Вася Борисова, доброволците в Българския червен кръст Виолета Василева-Талупска и Даниела Треновска, педиатърът д-р Лидия Бакалова - Хотова, поетесата и преподавател в Педагогическия факултет на ЮЗУ доц. Веска Гювийска, бизнесдамата и шампион по ориентиране Маруся Данаилова, художникът в общинския куклен театър в Благоевград Миглена Методиева - Славкова, народната певица и председател на пенсионерския клуб в квартал "Еленово" Павлина Теова и председателят на сдружение "Знание, успех, промяна" Силвия Димитрова.

"Благодаря на всички, които са ме номинирали и избрали за "Жена на годината". Но мисля, че има и по-достойни от мен", заяви развълнувано и лаконично д-р Кацарска.

Наградата й бе връчена от основния спонсор на събитието Борис Ячев пред стотици гости в Голямото концертно студио на Радио Благоевград. 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама