Тренажор за рибари е сред атракциите на „Природа, Лов, Риболов 2016“ в Пловдив

20:50, 25 мар 16 25 315 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Тренажор за рибари и соколи шампиони са сред атракциите на изложбата „Природа, Лов, Риболов 2016“, която ще се проведе от 30 март до 3 април в Международен панаир Пловдив. Над 50 фирми ще покажат ловно, рибарско, туристическо и спортно оборудване.

Желаещите да проверят своите рибарски умения и издръжливост могат да тренират на  симулатора за улов от лодка. Той възпроизвежда усещанията при  борба с най-хищните риби, които се срещат в Черно и Средиземно море, има пет нива на трудност. Демонстрацията е част от експозицията на лодки, които се представят за първи път на изложбата.

На нея може да се видят и соколи с шампионски титли,  спечелени на единственото соколарско състезание на Балканите - Sky Trials Bulgaria.

Любителите на риболова ще видят как действа различни видове примамки в специален басейн, където в естествена среда на живо ще се покажат техните качества. По време на изложението ще има и демонстрации на ловни примамки.

Посетителите ще се запознаят с новите изделия на фирми, предлагащи  оборудване за лов, риболов и туризъм - лодки, оръжия, муниции,  облекло, обувки,  аксесоари,  оптически и навигационни уреди, ловни трофеи и поставки за тях, високо проходими превозни средства (АТВ и УТВ). Държавните горски предприятия ще покажат условията за ловен, риболовен и екотуризъм, които създават, както и резултатите от своята дейност.

Посетителите на двете прояви могат да се включат в томболата с анкетни карти и имат шанс да получат някоя от следните награди: бинокъл Nikon ACULON T11 8-24x25 Silver, въдица за тролинг Imax Boat 8'6 258 см 12-20ibs, мултипликатор SEA CAPTAIN  (размер 30). Подаръците са осигурени от Международен панаир Пловдив, а печелившите талони ще бъдат изтеглени в последния ден.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама